Καπετάνιος Γιάννης Τζιβάρας

FtS93

Αγαπητέ Γιώργο,

στις 22.08.2007 αφήνω και πάλι την αγαπημένη μας πατρίδα για ένα ταξίδι και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να βρεθώ και πάλι στην πατρίδα και τον αγαπημένο μας Σκαμνό, γύρω στο τέλος του έτους.

Από τα πλέον έντονα αισθήματα που μου εντυπώθηκαν σ’ αυτό το τελευταίο διάστημα της παραμονής στην πατρίδα μας, ομολογώ, ήταν αυτά που συναποκόμισα στη διάρκεια της συνέλευσης του Πολιτιστικού μας Συλλόγου στο Σκαμνό στις 14.07.2007 σχετιζόμενα με την δυσμενή μεταχείριση του Συλλόγου από το Δήμαρχο Γοργοποτάμου, αλλά και τη στάση του Νομάρχη Θανάση Χειμάρα και του κ. Σταϊκούρα, Διευθυντού του Γραφείου του Πρωθυπουργού της χώρας μας. Παρά την απουσία μου για μεγάλα διαστήματα από την πατρίδα, λόγω της δουλειάς μου, ομολογώ ότι τα πρόσωπα αυτά, εκπρόσωποι αρχών, μου είναι γνωστά από την δική μας περιοχή. Με δυσάρεστη έκπληξη που μου προκάλεσε μελαγχολία, άκουσα, ό,τι άκουσα..

Θέλω να συγχαρώ το Σύλλογο και τους συγχωριανούς για την αξιοπρεπή τους στάση και τάσσομαι αλληλέγγυος σε κάθε προσπάθεια στήριξης του ωραίου έργου που επιτελεί. Ταυτόχρονα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, την ειλικρινή συνομιλία μας – εξομολόγηση που αποτέλεσε και τη βάση σχετικού δημοσιεύματος στη ΦτΣ.

Με αγάπη
Γιάννης Τζιβάρας

[Ο Καπετάνιος Γιάννης Τζιβάρας  με την οικογένεια Γιώργου και Μαρίας Αποστολοπούλου στο Σκαμνό]

kapetaniosgiannistyivaras3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *