Γεώργιος Στεφανή Τζιβάρας

FtS71

Προς τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και λοιπά μέλη του Εξωραϊστικού και εκπολιτιστικού Συλλόγου απανταχού Σκαμνιωτών

Με αφορμή την τελευταία περιπέτεια της υγείας μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους όσους με περισσή αγάπη φρόντισαν να συγκεντρωθούν οι φιάλες αίματος που απαιτούνταν για την χειρουργική επέμβαση αρτο-στεφανιαίας παράκαμψης [by pass].

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους αιμοδότες:

• Παναγιώτης Δημ. Τζιβάρα: 4 φιάλες
• Μιχάλη Γεωργίου Αστρακά: 1 φιάλη
• Στέλιο Γεωργίου Αστρακά: 1 φιάλη
• Αθανάσιο Ακρίβο: 1 φιάλη
• Γιάννη Δημ. Ευστράτογλου: 1 φιάλη
• Βασίλη Δημ. Ευστράτογλου: 1 φιάλη
• Στέφανο Ευθ. Τζιβάρα: 2 φιάλες
• Νίκο Γεωργ. Στεφάνη: 1 φιάλη
καθώς επίσης τον άξιο Πρόεδρό μας Κώστα Γέμελο, την σύζυγό του Κούλα Γεμέλου και τον Φάνη Σκαρή που με χαρά προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα, το οποίο δεν χρειάστηκε λόγω μεγάλης προσφοράς.

Ελπίζω να σας συναντήσω όλους το καλοκαίρι στο Σκαμνό και να σας ευχαριστήσω προσωπικά για τη μεγάλη σας προσφορά, την αγάπη και την συμπαράσταση στην οικογένειά μου.

Γεώργιος Στεφ. Τζιβάρας 03.03.2003

Σύνταξη:
Με έντονα συναισθήματα βιώσαμε την περιπέτεια της υγείας του αγαπητού μας Γιώργου που βρίσκεται δικαιολογημένα και επάξια στην κορυφή της αγάπης και εκτίμησης του Σκαμνού λόγω του σπάνιου ήθους, της κοινωνικής του ευαισθησίας, της υποστήριξής του στον Πολιτιστικό Σύλλογό μας που πολλαπλά υπηρέτησε και ακατάπαυστα συνεχίζει να υποστηρίζει. Από την αγαπημένη μας Μαρία, την μονάκριβη κόρη του Γιώργου και της Χριστίνας, μάθαμε ότι όλα πήγαν καλά με την εγχείρισή του και θέλουμε μέσα από τις στήλες της ΦτΣ να μεταφέρουμε αυτό το ευχάριστο μήνυμα προς όλους τους συγχωριανούς που ασφαλώς νοιάζονται να μάθουν.

Η άμεση και εντυπωσιακή κινητοποίηση για την προσφορά αίματος στον πάσχοντα συγχωριανό μας, μας συγκινεί επίσης βαθύτατα και μας δίνει χαρά, αισιοδοξία και υπερηφάνεια ενισχύοντας την πεποίθηση ότι στο Σκαμνό υπερισχύουν τα καλά παραδείγματα που σφραγίζουν την καλή προοπτική της μικρής μας κοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *