FtS67 – Αλληλογραφία

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ακροπόλεως Θεοκλήτου 4, 117 45 Αθήνα τηλ.: 010 932 1322

Αγαπητέ Κύριε Αποστολόπουλε,

σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τη ζεστασιά με την οποία αγκαλιάσατε τους προσκόπους μας στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμνού κατά το διάστημα 23-25.03.2002. Αναμφίβολα συμβάλατε στην πετυχημένη έκβαση της εκδρομής μας.

Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι επιθυμούμε συνέχιση της συνεργασίας μας και θα συμβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις δραστηριότητές σας, όποτε μας το ζητήσετε.

Το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ακροπόλεως σας εύχεται Καλό Πάσχα!

Με εκτίμηση

Ο Αρχηγός του Συστήματος

Καπράτσης Γεώργιος

Σύνταξη:

Αξιότιμε Κύριε Αρχηγέ!

Εμείς έχουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μοναδική χαρά και ευτυχία που μας προσφέρατε με την παρουσία των παιδιών που ομόρφυναν, έδωσαν τόνο, ζωντάνια και ανέλπιστη χαρά για δύο μέρες στο χωριό μας. Ένα περίεργο διήμερο που, όπως είχε προαναγγείλει το μετεωρολογικό Δελτίο, ήρθαν ξαφνικές χιονοθύελλες και τα αγγελούδια – αεροπρόσκοποι με τις οδηγίες και τη φροντίδα των βαθμοφόρων βίωσαν και αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο τις καιρικές αντιξοότητες. Έτσι, δείξατευποδειγματικά και διαφημίσατε το σπουδαίο έργο που επιτελείται από το προσκοπικό κίνημα προς όφελος της Ελληνικής και Παγκόσμιας νεολαίας. Σφυρηλάτηση της προσωπικότητας, του ψυχικού κόσμου, αλλά και εξοικείωση με τη φύση, το περιβάλλον που έχει τις ομορφιές του, ακόμη και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Πλάθετε τους πολίτες του αύριο με τις καλύτερες προοπτικές.

Προσέξαμε το ήθος και την άρτια συμπεριφορά των παιδιών και θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να τους μεταφέρετε την άπειρη αγάπη μας και τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας.

Κάθε χρόνο στο δεύτερο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Σκαμνό η Πανελλήνια Σύναξη Ορειβατών και φυσιολατρών. Κατασκηνώνουμε το Σάββατο, υποδεχόμαστε όλους τους επισκέπτες –περίπου 1.000 άτομα- απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας, τους ετοιμάζουμε να φάνε, να πιούνε και, αποβραδίς γίνεται μια όμορφη γιορτή με χρώμα και πολιτιστικά στοιχεία απ όλες τις γωνιές της πατρίδας μας. Την επομένη όλοι μαζί ξεκινούμε για το πέρασμα του φαραγγιού του Ασωπού, την ατραπό του Εφιάλτη, που αποτελεί μοναδική εμπειρία. Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας στην 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση Ορειβατών – Φυσιολατρών στο Σκαμνό του 2002. Σ΄ αυτή την εκδήλωση, όλοι είμαστε ωφελημένοι, παίρνουμε και δίνουμε ανείπωτη χαρά μέσα από την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή. Είστε καλεσμένοι και –κάτι μας λέει- ότι δεν θα το μετανιώσετε! Μία συνεννόηση για τα εφόδια είναι απαραίτητη. Σας στέλνουμε την Εφημερίδα μας που αποτελεί το κανάλι επικοινωνίας μας σε ευρεία κλίμακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *