Καθαριότητα δημοσίων χώρων I

FtS56

Ενώ μέσα στον οικισμό του Σκαμνού φαίνεται να σημειώνεται πρόοδος και όλοι οι χώροι λάμπουν από καθαριότητα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους δόμους του υπεραστικού και εθνικού δικτύου. Αμέτρητους σάκους μα απορρίμματα μάζεψε ο καλός Σαμαρείτης του Σκαμνού, ο Τάκης Τζιβάρας, με το αυτοκίνητό του καθαρίζοντας και τις δύο πλευρές του μεγάλου δρόμου από το Γούπατο και μέχρι τον μεγάλο κόμβο στον Άγιο Αθανάσιο.

Και βέβαια στον υποδειγματικό συγχωριανό δεν αρκεί μόνον το μπράβο που με τον τρόπο του διδάσκει με το παράδειγμα του και αποφεύγει τα κούφια λόγια, αλλά εμείς θα επιμείνουμε ότι στη εκστρατεία αυτή θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ολόκληρο το χωριό και η νεολαία, που με μεγάλη χαρά βλέπουμε να αυξάνει την παρουσία της στο χωριό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δώσει μεγάλη ικανοποίηση σε όλους όσους θα πάρουν μέρος σε μία τέτοια προσπάθεια και ο κόπος θα μοιρασθεί σε περισσότερους με πρόσθετο όφελος την παρακίνηση σε δραστηριότητες κοινωφελείς.

Προσωπικά θα παρακαλέσω τον καλό συγχωριανό να ανακοινώσει στο εξής, ενδεχομένως και μέσα από την ΦτΣ τέτοιες εξορμήσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε όλα αυτά τα πρόσθετα ευεργετικά στοιχεία της διεύρυνσης των ευαισθητοποιημένων συγχωριανών πάνω σε θέματα καθαριότητας και ευπρεπισμού των δημόσιων χώρων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *