Η ζωή στον καλοκαιρινό Σκαμνό!

FtS56

Εντυπωσίασε φέτος η κοσμοσυρροή στο Σκαμνό και ιδίως η παρουσία νέων παιδιών κάθε ηλικίας. Τα παιδιά δένονται με πολύ ισχυρές φιλίες μεταξύ τους σε σημείο που σχεδόν στο σύνολό τους δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το Σκαμνό. Τα θετικά από την ευτυχή αυτή εξέλιξη είναι πάρα πολλά και επισκιάζουν μερικά σημεία που θα ήθελαν μία κάποια προσοχή, όπως για παράδειγμα η πολύ δυνατή μουσική μέχρι αργά το πρωϊ και –δυστυχώς- η .. συνέπεια με την οποία μερικά νέα παιδιά κινούνται για την διατήρηση της ελληνικής πρωτιάς στο κάπνισμα! Ο Σύλλογος του Σκαμνού ξεχώρισε και μπόρεσε να πρωτοτυπήσει. Θα είμαστε ευτυχείς να δούμε κι εδώ μία ευαισθητοποίηση. Δεν βλέπουμε κανένα λόγο για κάθε Σκαμνιωτόπουλο να προσχωρήσει στους καπνιστές που σύμφωνα με τους ειδικούς αφαιρούν με τη θέλησή τους 10-15 χρόνια από τη ζωή τους και καθιστούν την υγεία τους επισφαλή.

party-neolaias

Η λειτουργία της Ταβέρνας άλλαξε τους ρυθμούς και το χρώμα του χωριού. Η προσπάθεια, παρά τις όποιες επισημάνσεις που είναι θεραπεύσιμες, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Η λειτουργία της κράτησε μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι, ακόμη καλύτεροι!

Την αυλαία των μεγάλων εκδηλώσεων τράβηξε το πάρτι του Χάρη (Φετφατζή) για τα γενέθλια του που έχει γίνει πλέον ένας ωραίος θεσμός για τα τεκταινόμενα στο Σκαμνό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *