Λάμπρος Κουλτούκης

 

FtS53

Αξιότιμε κ. Αποστολόπουλε,
Σας ευχαριστώ πολύ για την αποστολή της Εφημερίδας «Η Φωνή των Σκαμνιωτών» το έγκριτο αυτό όργανο του εξωραϊστικού και εκπολιτιστικού Συλλόγου του Σκαμνού Φθιώτιδος.
Είναι αλήθεια ότι όλοι μας είμαστε παραλήπτες πολλών επαρχιακών εντύπων, εφημερίδων και περιοδικών, που είναι όργανα επικοινωνίας ανάμεσα σε πατριώτες, συμπατριώτες, γνωστούς και φίλους, με θέματα διάφορα ενημερωτικά, απαριθμητικά, λογοτεχνικά, κείμενα μελέτες και οδηγιών χρήσης. Αλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο ή καθόλου αξιόλογα. Ομως «Η Φωνή των Σκαμνιωτών», από το δεύτερο φύλλο που διάβασα διαπιστώνω με ιδιαίτερη ικανοποίηση βέβαια, πως ως έντυπο ξεπερνάει τις απλές επαρχιώτικες επικοινωνιακές ανάγκες και χτυπάει στόχους απαιτητικούς με τα κείμενα ευρύτερης επικαιρότητας, τα άρθρα μελέτες βιοθεωρητικού και κοσμοθεωρητικού προσανατολισμού. Διάβασα άρθρα κείμενα σύγχρονης πολιτιστικής δράσης όχι μόνον τοπικού ή ευρύτερου χαρακτήρα, αλλά με πανελλήνια εμβέλεια. Διαπίστωσα στάσεις εμπνεόμενες από γνήσιο πατριωτικό αίσθημα χωρίς «συμπτώματα σωβινισμού, αρρωστημένης έπαρσης ή αίσθησης μειονεξίας». Καλύπτει η Εφημερίδα σας το χώρο της ενημέρωσης, της μελέτης των θεμάτων και των προτάσεων αντιμετώπισής τους, παρουσιάζει λογοτεχνικά κείμενα και ανταλλάσσει μηνύματα με τους αναγνώστες, με έναν πολύ όμορφο, ευγενικό και διδακτικό τρόπο, όπως η περίπτωση του κ. Γ. Αστρακά.
Σας ευχαριστώ για την αποστολή της Εφημερίδα σας. Εύχομαι υγεία και κάθε καλό και ωφέλιμο σε σας και στους συμπατριώτες σας, καλή συνέχεια στις πολιτιστικές και άλλες προσπάθειές σας, όπως σας παρακαλώ να δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια και σεις και οι έγκριτοι συντάκτες της Εφημερίδας σας και για την εμφάνιση και για το περιεχόμενό της.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Λάμπρος Κουλτούκης, Κουντουριώτου 24, 351 00 Λαμία τηλ.: 0231-33 768

Σύνταξη:
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουλτούκη για τα ευμενή του σχόλια που μας τιμούν και μας εμπνέουν και πολύ περισσότερο επειδή προέρχονται από μία διακεκριμένη προσωπικότητα της περιοχής μας, που τιμά το εκπαιδευτικό σώμα ως επιθεωρητής εκπαίδευσης, ενώ οι κοινωνικές του ευαισθησίες και η συνολική του στάση ζωής, αποτελούν για όλους μας απτό παράδειγμα προς μίμηση και κορυφαίο μάθημα. Ευτυχήσαμε να δούμε ένα δείγμα αυτής της συμπεριφοράς μέσα από τη δράση του κ. Κολτούκη ως επίλεκτου μέλους του Συλλόγου Φίλων της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Στυλίδος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθειά του για μία κοινωνία καλύτερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *