Ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φθιώτιδος

FtS53

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τη ΦτΣ η ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, που μέσα στο βαρύ πρόγραμμά του μπόρεσε να προσέξει την ταπεινή μας προσπάθεια και να μας δώσει την ευλογία του, γεγονός που μας συγκινεί, μας υπευθυνοποιεί ακόμη περισσότερο, αλλά και μας ενθαρρύνει:

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος

Λαμία, Σωτήριο έτος 2000

Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Δεχθείτε τις θερμές μου ευχές για τον καινούργιο χρόνο 2000. Ο άναρχος και αιώνιος Θεός να σας χαρίζει υγεία, ευτυχία, μακροημέρευση και πλούσια τα αγαθά Του.
Γνωρίζω ότι το έργο σας είναι πολύμοχθο και ότι εκδαπανάσθε στη Διακονία της ενημερώσεως και της γνησίας πληροφορήσεως. Είναι όμως, έργο ιερό και προσφέρει μεγάλη ωφέλεια στην κοινωνία. Η Ιερά Μητρόπολή μας παρακολουθεί με ενδιαφέρον και συγχαίρει δια την πολύτιμη προσφορά σας.
Σας εσωκλείουμε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιωβηλαίου 2000 της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και την μικρή εφημερίδα μας «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».
Με θερμές ευχές και εκτίμηση
+Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος

Σύνταξη:
Συστείνουμε σε όλους τους ευσεβείς Σκαμνιώτες και φίλους συντοπίτες να προμηθευτούν το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ιεράς μας Μητροπόλεως «Ιωβηλαίον 2000 χρόνια της Εκκλησίας». Πλήθος σημαντικών εκδηλώσεων έχουν προγραμματισθεί ανά μήνα με χρονολογική σειρά σε όλο το μήκος και πλάτος του Νομού Φθιώτιδος για το τρέχον έτος. Το εύρος των εκδηλώσεων δείχνει τη δραστική παρέμβαση της Εκκλησίας μας στα κοινωνικά δρώμενα με ποικιλόμορφη ηθική στήριξη και συνδρομή στην ίδρυση Πνευματικών Κέντρων, Νεανικών Χορωδιών, διαλέξεις, εγκαίνια φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, συνέδρια θρησκευτικού περιεχομένου κ.ά. Προσδιορίζεται με ακρίβεια ο τόπος, ο χρόνος και το επί μέρους αντικείμενο της κάθε εκδήλωσης σε τρόπο που να μπορούμε να προγραμματίσουμε τη συμμετοχή μας με ανταπόδοση την εξασφαλισμένη πλούσια πνευματική τροφή.
Μία σπουδαία σειρά εκδόσεων εξ άλλου, της Ιεράς μας Μητροπόλεως διατίθεται τώρα πλέον μέσα από το νέο ειδικό Βιβλιοπωλείο Λαμίας «Το Ενθεον» (πλατεία Πάρκου) που μόλις στα μέσα Ιανουαρίου εγκαινιάσθηκε. Μία επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο αυτό μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως χρήσιμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *