Οικογένεια Αθ. Ντάου

FtS51

Ο Βασίλης, ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, που τιμά το Σώμα που υπηρετεί με πίστη, ζει, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, στην συμπρωτεύουσα και για μεγάλα διαστήματα στην Κομοτηνή, πλην όμως η αγάπη του για τη γενέτειρα, το Σκαμνό, είναι μεγάλη και την εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία. Αναγνωρίζει και εκτιμά τη δράση του Συλλόγου μας και ενισχύει το ταμείο του με τo ποσό των 50.000 δρχ. Μεγάλη η συγκίνηση για τη χειρονομία και εγκάρδιες οι ευχαριστίες μας. Αν και αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα των υπηρεσιακών καθηκόντων του Βασίλη και αυτό της απόστασης, θα του ζητήσουμε με αγάπη με την πρώτη ευκαιρία να μας δώσει τη μεγάλη χαρά να τον χαιρετήσουμε με την συμπαθέστατη συζυγό του σε μία τις από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας στο Σκαμνό. Του ευχόμαστε υγεία και ευτυχία.

Ο Νίκος Ντάος, ο μεγαλύτερος αδελφός που Βασίλη που ζει οικογενειακώς και εργάζεται επί δεκαετίες στη Γερμανία -Νυρεμβέργη-, κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του ώστε να μην αποστασιοποιείται από το χωριό. Μας προξένησε μεγάλη εντύπωση και βρίσκουμε συγκινητική την ανταπόκρισή του να ευθυγραμμισθεί προς την «αρχιτεκτονική γραμμή» του πολιτιστικού μας Συλλόγου και έσπευσε να αλλάξει τα κάπως άστοχα χρώματα των κουφωμάτων του σπιτιού του σε ωραιότατο πράσινο λαδί που εναρμονίζεται καλύτερα προς τους χρωματικούς τόνους του οικισμού μας. Εύγε!

Ο κ. Ντάος ανταποκρίθηκε αμέσως σε πρόταση του Συλλόγου μας για κατασκευή πέτρινου καλαίσθητου μαντρότοιχου στο κοινό όριο με το συγκρότημα σχολείο / εκκλησία συμμετέχοντας στη δαπάνη κατά το ήμισυ. Δεν χωρεί αμφιβολίαότι αυτή η παρέμβαση θα προσθέσει αρκετούς βαθμούς στην αισθητική του κεντρικού αυτού σημείου του χωριού μας. Πολλά συγχαρητήρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *