FtS44 – Αλληλογραφία

Στρατηγός Γεώργιος Ελαφρός

Μεγάλη χαρά και ανθρώπινη συγκίνηση μας έδωσε τηλεφώνημα του Στρατηγού Κ. Γεωργίου Ελαφρού, εκτός από την οικονομική ενίσχυση που εκ νέου μας έστειλε για τη ΦτΣ και το Σύλλογό μας. Διαβάζει με ενδιαφέρον τη ΦτΣ και εκτιμά το έργο μας. Ζητάει μεγαλύτερα γράμματα γιατί λόγω ηλικίας έχει κάποιες δυσκολίες όρασης.

Ευχαριστούμε, Στρατηγέ μας, για τη φιλία και τη συμπάθεια που μας δείχνετε. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά. Εχετε απολύτως δίκαιο με το μέγεθος των γραμμάτων / των χαρακτήρων που χρησιμοποιούμε. Υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα που έχουμε κάθε φορά να αντιπαλέψουμε. Αξιοπρόσεκτη πληθώρα ύλης, χάρις στους άξιους αρθρογράφους μας από την μία πλευρά και στενότητα οικονομικών πόρων από την άλλη. Μην ξεχνάμε ότι μία 8σέλιδη εφημερίδα, σαν την δική μας, ούτε μεγάλες κομωπόλεις δεν καταφέρνουν να εκδώσουν.

Άνω Μουσονίτσα

Λάβαμε, και ευχαριστούμε θερμώς, την αξιόλογη τριμηνιαία οκτασέλιδη Εφημερίδα “Ο Διάκος” Νο 66, Απρίλιος-Μάϊος-Ιούνιος ‘ 98 που εκδίδεται από την Αδελφότητα Αθανασίου Διάκου στην Αθήνα.

Η “Καθημερινή Φθιώτιδα” για τα .. κατορθώματα της “Παρνασσός – Οίτη ΑΕ”!

Το πώς και γιατί διαχειρίζεται τους κοινοτικούς πόρους η γνωστή μας πια αναπτυξιακή εταιρία “Παρνασσός – Οίτη ΑΕ” απασχολεί την ευρύτερη περιοχή. Ετσι λοιπόν η ημερήσια τοπική Εφημερίδα “Καθημερινή Φθιώτιδα” που κυκλοφορεί στους Νομούς Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, έφθασε στα χέρια μας, φύλλο Νο 949/10.07.98, 1η σελίδα με πλαίσιο και φύλλο Νο 954 / 16.07.98, 2η σελίδα και μας εντυπωσιάζει.

Ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας κ. Λουκάς Καραγάτσος αποκαλύπτει εντυπωσιακά στοιχεία για την όζουσα διαχείριση των κοινοτικών πόρων από κάποιο δίδυμο ή τρίδυμο της “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΟΙΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ”. Οντας θύματα,εμείς οι Σκαμνιώτες, αυτής της ομάδας συμπατριωτών μας, βλέπουμε εκπληκτικά στοιχεία για το βίο και την πολιτεία μοιραίων για το χωριό μας ανθρώπων. Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τέτοιους συντοπίτες μας σαν τον κ. Λ. Καραγάτσο, που νοιάζονται για το καλό του τόπου, το ήθος και τη διαφάνεια στη διαχείριση κρατικών ή κοινοτικών πόρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *