FtS45 – Αλληλογραφία

Αχιλλέας Τζουβάρας, ευχαριστήρια

Ο Σκαμνιώτης – Μοσχοχωρίτης νεοεκλεγής Σύμβουλος μέσα από τις τάξεις του Ανεξάρτητου συνδυασμού, για το Δήμο Γοργοποτάμου, αγαπητός μας Αχιλλέας Τζουβάρας, συγκινήθηκε ευλόγως με τη διαπίστωση ότι ανέβηκε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του Μοσχοχωρίου και του Σκαμνού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της 11.10.1998 και εκφράζει μέσα από τις στήλες της ΦτΣ τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς όλους όσους τον τίμησαν και δεσμεύεται να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να δικαιώσει τις προδοκίες των συνδημοτών μας.

Γιώργος Αποστολόπουλος, ευχαριστήρια

Κάνοντας χρήση του δικαιώματος μέσα από αυτή εδώ τη στήλη να επικοινωνεί κάθε Σκαμνιώτης ή μέλος του Συλλόγου μας με τους συντοπίτες του, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά ευχαριστήριά μου σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και μέσα από συνθήκες σκληρής και κάπως ιδιότυπης αντιπαράθεσης, που χωρίς δική μου ευθύνη, δημιουργήθηκε στο μικρό χωριό μας, κατάφεραν να με αναδείξουν μέλος του τοπικού συμβουλίου Σκαμνού-Οίτης. Το ίδιο θέλω να ευχαριστήσω και όσους ηθικά συμπαραστάθηκαν σ αυτή την προσπάθεια που μόλις την τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων με κάλεσαν με αποφασιστικότητα να αναγγελθώ και με υποστήριξαν.

Ηταν για μένα μία υπέροχη, αξέχαστη και νέα εμπειρία να γνωριστώ και να ανταλλάξω σκέψεις και απόψεις με άλλους υπέροχους συντοπίτες μας για το νέο Δήμο Γοργοποτάμου. Είμαι υπερήφανος γι αυτή τη φιλία και συνεργασία που φάνηκε ότι βρήκε μεγάλη απήχηση στους συνδημότες μας. Ωραίες στιγμές ανθρώπινης επικοινωνίας που μένουν αλησμόνητες. Ο υπερκομματικός χαρακτήρας του συνδυασμού που με τίμησε, ήταν όρος για μας τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου του Σκαμνού που βαλθήκαμε να υπηρετήσουμε τη συναδέλφωση και την προκοπή, χωρίς ταμπέλλες κομματικών σχηματισμών.

Δεσμεύομαι και από τη θέση αυτή ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη και εντολή που έλαβα για το καλό όλων ανεξαιρέτως των Σκαμνιωτών και του όμορφου οικισμού μας. Θα συνεργασθώ με όλους όσους μπορούν και θέλουν να φανούν χρήσιμοι στο χωριό μας, ανεξάρτητα από το αν ψηφίζουν ή όχι στο χωριό μας. Πάνω απ όλα θεωρώ εντολέα μου τον πολιτιστικό μας σύλλογο και τους υπέροχους ανθρώπους του με την πλέον πλατιά, αγνή, ορθή και αυθεντική άποψη για το χωριό μας και τους ανθρώπους του. Τα λόγια που είπα μπροστά στους συγχωριανούς μας στις 10.10.1998 στην ωραία συγκέντρωση / γιορτή αδελφοσύνης στο χωριό μας, αυτά θα με δεσμεύουν σαν μπούσουλας για την στάση μου στα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν.

Χρήσιμα τηλέφωνα

Ο αγαπητός μας κ. Στάθης Αγοριανίτης από τον Μπράλλο, πρόσεξε τη λίστα με τα χρήσιμα τηλέφωνα για το Σκαμνό και τους συντοπίτες μας που ετοίμασε ο κ. Απόστολος Δοσούλας προ καιρού και τη συμπληρώνει τώρα με νέα τηλέφωνα:

Αγροτικό Ιατρείο Μράλλου (0231) 92 555
Πρακτορείο ΟΣΕ Μπράλου (0231) 92 622
Καρτοτηλέφωνο ΣΣ Μπράλλου (0231) 92 399

Πώς μας βλέπουν

Ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τη ΦτΣ αναφέρει η εφημερίδα “ΡΙΖΑ” με την πέννα του Διευθυντού της κ. Νίκου Μώκου, εξέχοντος συντοπίτη μας από την Ανω Μουσονίτσα στο πρόσφατο φύλλο της που μας κάνουν να εντείνουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας:

“Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ: Δεν γνωρίζω ποιοί έχουν το προνόμιο να είναι αναγνώστες αυτής της αξιοθαύμαστης έκδοσης του Συλλόγου Σκαμνιωτών. Πρόκειται για μία έκδοση που ο κάθε συντάκτης της δίνει την τελειότητα των σκέψεών του. Εύγε! …”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *