Λάμπρος Νιάφας

ΦτΣ37

Συγχαρητήρια στη ΦτΣ

Ο κ. Λάμπρος Νιάφας, φίλος Σκαμνιώτης που έχει ένα από τα ωραιώτερα σπίτια με θαυμάσιο περίβολο / υπόδειγμα στο χωριό και διατηρεί εργαστήριο σφραγίδων (Αβέρωφ 13, Λαμία), μας γράφει:

sfradidopoios

Απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης των συμπατριωτών μας για πολλά και ευχάριστα θέματα είναι οπωσδήποτε η εφημερίδα του Συλλόγου μας, που ακούει στο όνομα “Φωνή των Σκαμνιωτών”.

Και για αρκετά χρόνια τώρα, τούτη η εφημερίδα μας συνεχίζει την ενημερωτική προσφορά της προς όλους τους συμπατριώτες μας και προς κάθε φίλο, που είναι βέβαια συνδρομητής της.

Και είναι ακόμη αλήθεια πως υπήρξε και κάποιο νεκρό διάστημα στην έκδοσή της, ευτυχώς όχι μεγάλο.

Τώρα η επανέκδοσή της είναι πλέον γεγονός! Με νέα δημιουργική πνοή, με καλαισθητική τυπογραφική εμφάνιση και το σπουδαιότερο με εντονότερη δράση, επανεκδίδεται πλέον ευχάριστη και δυναμική από το Σεβαστό Διοικητικό Συμβούλιο του εκπολιτιστικού Συλλόγου μας. Και οπωσδήποτε τούτη η καλαισθητική της εμφάνιση, η πληρέστερη ενημέρωσή της και η αύξηση των σελίδων και του περιεχομένου της υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των συμπατριωτών και φίλων μας.

Προσέτι παρέχει μία ουσιώδη πολλαπλή προσφορά σε αρκετά θέματα κοινωνικού, λαογραφικού και πολιτιστικού γενικά ενδιαφέροντος χαρίζοντας στους αναγνώστες της κάποιες ευχάριστες στιγμές στα δύσκολα τούτα χρόνια που ζούμε.

Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα υγεία και κουράγιο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, ενώ από τη μεριά μας απαιτείται η οικονομική της ενίσχυση ώστε να ορθοποδίσει στέρεα και να αντεπεξέλθει πράγματι στο υψηλό της έργο!

Ολοι μας ας στηρίξουμε την ευγενική αυτή προσπάθεια, ο καθένας βέβαια μέσα στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Θερμά συγχαρητήρια από μέρους μου.

Λάμπρος Νιάφας

***

FtS116
Στις 04.06.2011 απεβίωσε ο Λάμπρος Νιάφας μετά από σύντομη, πλην μοιραία ασθένεια. Ο Λάμπρος είναι σύζυγος της Μαρίας Τζιβάρα – Νιάφα, Γεννήθηκε στις 13.04.1947. Με τη Μαρία απέκτησε δύο παιδιά: Την Αγγελική και τον Τάσο. Ευτύχισε να δει και μία εγγονούλα. Υπήρξε τυπογράφος στο επάγγελμα.
Η κηδεία έγινε στις 05.06.2011 στο Σκαμνό. Στην αγαπημένη μας σύζυγο του Λάμπρου, τη Μαρία, και τα παιδιά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *