FtS105 – Αλληλογραφία

Ο Σκαμνός στο διαδίκτυο

Δεχθήκαμε παράπονα για το ότι δεν δημοσιεύσαμε εδώ και καιρό την ύπαρξη ιστοσελίδας για το Σκαμνό. Οφείλουμε κάποιες εξηγήσεις:

Δεν πρόκειται περί μίας πρωτοβουλίας του Συλλόγου μας, αλλά για μία καθαρά προσωπική ενέργεια του υπογράφοντος μέσα από τις ομάδες που δημιουργούνται με ανθρώπους κοινών ενδιαφερόντων σε διεθνές επίπεδο (google groups). Ειδικότερα ο λόγος για μία ομάδα 45 Γερμανών που έχουν επαφή και ενδιαφέροντα για τους υπολογιστές και η ηλικία τους είναι πάνω από τα 50 (PC- Senioren Gruppe). Επικοινωνούν για τεχνικά ζητήματα, αλλά και κάθε ανθρώπινο ζήτημα που τους απασχολεί. Ζουν στη Γερμανία με δύο εξαιρέσεις: Μία κυρία είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο -Bedford- Βαυαρικής καταγωγής και ένας Έλληνας στην Αθήνα, ο υπογραφόμενος.

Από την πλευρά μου όπως είναι φυσικό, τους μιλάω στα γερμανικά για την οικογένειά μου, τον τόπο που γεννήθηκα, το Σκαμνό, τα βιώματά μου για το χθες και το σήμερα. Ως φαίνεται οι φίλοι μου στην ομάδα εντυπωσιάστηκαν από τις φωτογραφίες και τα σχόλιά μου και κινήθηκαν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή για μένα ιστοσελίδα –Homepage- που δεν έχω λόγους να αποκρύψω:

www.istri.de
PCSG
Erzählungen
George: Eindrücke aus Griechenland

Πολλοί φίλοι Σκαμνιώτες θα δουν αφηγήσεις, πρόσωπα, σχόλια που τους είναι λιγότερο ή περισσότερο γνωστά από το χθες μέχρι το σήμερα. Το μόνο πρόβλημα είναι η γλώσσα που εξ ανάγκης ακολουθεί την πλειονότητα μελών της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *