FtS93 – Αλληλογραφία

 

Ο Πρόεδρος

Αγαπητές φίλες και φίλοι, συγγενείς συγχωριανοί,

επικοινωνώ μαζί σας μέσα από τις στήλες της ΦτΣ μετά και από τα θλιβερά γεγονότα, της δίωξης που δέχθηκε ο Σύλλογός μας από το Δήμαρχο Γοργοποτάμου και της δικαστικής απόφασης για την έξωση του Συλλόγου μας από το κτίριο του σχολείου Σκαμνού, αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω για τα τεκταινόμενα. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της ανωτέρω δίωξής μας έλαβα εξώδικο έγγραφο από το δικαστικό επιμελητή με το οποίο μας κοινοποιήθηκε απόφαση έξωσής μας από το κτίριο του σχολείου από το οποίο οφείλαμε να απομακρύνουμε όλα τα κινητά περιουσιακά μας αντικείμενα μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση, έλεγε το έγγραφο, θα όριζε ο Δήμος εργάτες να πετάξουν έξω τα πράγματά μας, ενώ τα έξοδα των εργατών οφείλαμε να τα καταβάλλουμε από το ταμείο του Συλλόγου μας.

Επιτακτική ήταν η ανάγκη της άμεσης εξεύρεσης χώρου, έστω αποθηκευτικού, μιας που ο υποκατάστατος χώρος για τον μικρό οικισμό, αλλά και για το ύψος της δαπάνης, -γνωστό είναι ότι δεν μας δόθηκε η οποιαδήποτε αποζημίωση- κάθε άλλο παρά ευχερές εγχείρημα είναι. Εδώ οφείλουμε ευχαριστίες στον καλό συγχωριανό και μέλος του Συλλόγου μας Γιάννη Ντάο που με μεγάλη ευχαρίστηση μας παραχώρησε το πατρικό του σπίτι για την φύλαξη των πραγμάτων.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω το Θανάση Γκόλφη για τη βοήθεια που προσέφερε μαζί με συγγενείς του, για την αποσύνδεση και μεταφορά του συγκροτήματος ψυγείων, καταψύκτη κττ και την ασφαλή φύλαξη στο σπίτι του.

Στον ακούραστο εργάτη, εμπνευσμένο στέλεχος και ευεργέτη του Σκαμνού και του Συλλόγου μας Κώστα Γέμελο για τη μεγάλη του βοήθεια που προσέφερε για τη μεταφορά των κινητών μας πραγμάτων και όχι μόνο, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου.

Τέλος, επιθυμώ να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας που με κάθε τρόπο εκδηλώνουν αισθήματα συμπαράστασης στις δύσκολες ώρες και τις δυσμενείς περιστάσεις που διέρχεται ο Σύλλογός μας. Ταυτοχρόνως, όμως, αποκωδικοποιώντας τα αισθήματα και τα μηνύματα αυτά, εκφράζω τη σθεναρή πίστη ότι με τη βοήθεια όλων μας, ο πολιτιστικός μας Σύλλογος, πολύ σύντομα θα έχει και πάλι το δικό του σπίτι, ώστε να μπορεί χωρίς κινδύνους να εστιαστεί και να συνεχίσει απρόσκοπτα την κοινωφελή του δράση υπέρ του Σκαμνού και των ανθρώπων του.

Θεωρώ αναγκαίο να επισημάνω ότι η νέα μας προσπάθεια θα θωρακισθεί με τα κατάλληλα μέτρα, αφού έχουμε καεί στο χυλό, ώστε οι φιλότιμοι συγχωριανοί – χορηγοί να προστατευθούν από την οποιαδήποτε πιθανολογούμενη τυχοδιωκτική / αρπακτική επίθεση που θα μπορούσε να μας ξαναβάλει σε περιπέτειες και να ανακόψει την δημιουργική μας πορεία.

Με αγάπη και εκτίμηση

Δημήτρης Ευστράτογλου

ΥΓ:
Με την ευκαιρία αυτής εδώ της επικοινωνίας μας, εκ μέρους και των λοιπών στελεχών που με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μας, μας αναθέσατε στις πρόσφατες αρχαιρεσίες τη διοίκηση του Συλλόγου στη διάρκεια μιας πρωτοφανούς κρίσης, εκφράζω ολόψυχες ευχαριστίες, δεσμευόμαστε δε να τιμήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη υπηρετώντας τους ευγενείς στόχους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *