Χριστίνα Τζιβάρα

FtS108

Μία χιονισμένη μέρα, στις 20.01.2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας φίλη Χριστίνα Γεωργίου Τζιβάρα, μητέρα της Μαρίας Τζιβάρα –Τσεμπερλή, της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου μας.

Η Χριστίνα, γεννήθηκε στον Πύργο Μακρακώμης το 1933 και γνώρισε το Γιώργο στη Λαμία που στη συνέχεια παντρεύτηκε και τον έκανε σύντροφο της ζωής της. Ακολουθώντας την επαγγελματική διαδρομή τοιυ Γιώργου στη ΔΕΗ, πέρασαν τα περισσότερα χρόνια της ζωής τους σε υδροηλεκτρικά εργοστάσια και εγκαταστάσεις στην Κοζάνη. Βέροια, Αγρίνιο.Τα τελευταία χρόνια έμειναν στη Λαμία, αλλά και στο αγαπημένο τους σπίτι – ησυχαστήριο στο Σκαμνό όπου διοχέτευσαν μεγάλο μέρος από το χρόνο τους στα κηπευτικά και τα την υποδειγματική ανθοκομία. Η μονάκριβη και πανέμορφη κόρη της. Η Μαρία της χάρισε δύο υπέροχα εγγόνια την Χριστίνα που έλαβε το όνομά της και τον Αντώνη, που είναι ήδη φοιτητές σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η Χριστίνα ήταν μία καλλιεργημένη γυναίκα, με χιούμορ και κριτική σκέψη. Αξέχαστες θα μας μείνουν οι παρέες μας που είχαμε στο καφενείο του Συλλόγου τα καλοκαιρινά βραδάκια.

Κηδεύτηκε στις 23.01.2010 στο κοιμητήριο του χωριού μας. Το μνημόσυνο των 40 έγινε στις 28.02.2010 με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου στο χωριό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *