Σκαμνός: Αποκομιδή οικιακών απορριμμάτων

20130408

Τις επισημάνσεις που μετέφεραν συγχωριανοί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, μεταφέραμε με τη σειρά μας στο Δήμο Λαμιέων. Σήμερα είχαμε την απόκριση του Δήμου (Αντιδήμαρχος κ. Ηλιόπουλος) που τηλεφωνικά στον πρόεδρο του Συλλόγου μας επισημαίνει τα εξής:
Ο Δήμος δεν έχει αποστεί από την προσπάθεια ανακύκλωσης. Τα απορριμματοφόρα που έρχονται στο Σκαμνό, τη μία φορά συλλέγουν τα ανακυκλώσιμα υλικά, και την επομένη τα υπόλοιπα απορρίμματα. Ωστόσο έχουν παρατηρήσει, ότι μερικοί δημότες ρίχνουν στον κάδο ανακύκλωσης τα κοινά απορρίμματα, οπότε το προσωπικό του Δήμου, εξ ανάγκης, απομακρύνει όλο το περιεχόμενο με τα κοινά οικιακά απορρίμματα. Συντόμως θα δρομολογηθεί ειδικό αυτοκίνητο αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών, οπότε και η διαδικασία αυτή θα καταστεί ευδιάκριτη.
Το πρόβλημα προσπέλασης των μεγάλων απορριμματοφόρων οχημάτων σε κάποια σημεία στο νέο τμήμα –βορείως- του Σκαμνού, που κατά τους συνεργάτες του Δήμου, αριθμούν δύο κάδους, σκέφεται να το αντιμετωπίσει με την δρομολόγηση προσεχώς, ενός μικρότερου οχήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *