Δεν παραδίδει την έδρα του στη ΝΔ ο Σταυρογιάννης

20140821

 

Σχόλιο ΓΑ: Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τη θέση του Νίκου Σταυρογιάννη, ένα είναι σίγουρο: Τον διακρίνει συνέπεια στις πολιτικές του κινήσεις. Επί της ουσίας συμφωνώ μαζί του.

***

Ο νέος Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα του, παραδίδοντάς… τη στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να μην διευκολύνει την προσπάθεια συγκρότησης προεδρικής πλειοψηφίας 180 βουλευτών από τη σημερινή Βουλή.

Όπως επισημαίνει στο σχετικό ρεπορτάζ του ο Διονύσης Νασόπουλος στα “Νέα”, ο Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση του κατά του Μνημονίου, και είχε συνεχίσει ως ανεξάρτητος, θα διατηρήσει την έδρα του στη Βουλή, και θα περιμένει να εκπέσει αργότερα από το Εκλογοδικείο.

Η πρόθεση αυτή του Νίκου Σταυρογιάννη αποσκοπεί στο να μην αντικατασταθεί από τον πρώτο επιλαχόντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, ώστε να μην προστεθεί μια ψήφος στην προεδρική πλειοψηφία που επιθυμούν να διαμορφώσουν το Μέγαρο Μαξίμου και η Συγγρού, για να εκλεγεί ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή, και να αποτραπούν έτσι οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *