Διόδια Μπράλου [ΙΙΙ]

20140918

Ευρεία σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αλλά και των εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του τόπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κτίριο της οδού Σκληβανιώτη κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη.

Στη σύσκεψη, που αποτελούσε συνέχεια των αποφάσεων του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από μια διεξοδική και γόνιμη συζήτηση, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 2.00 το μεσημέρι να γίνει στην πλατεία Πάρκου συγκέντρωση- πολιτική διαμαρτυρία κατά των διοδίων. Σε δήλωση του προς τα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης κάλεσε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση «προκειμένου να διατρανώσουμε όλοι μαζί, παρά τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις, την αντίθεση μας στην πολιτική των διοδίων και τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στην κοινωνία, στους πολίτες, στις επιχειρήσεις. Η συγκέντρωση θα γίνει στο κέντρο της πόλης για να είναι εύκολη η πρόσβαση και να διευκολύνει όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Όχι στην πολιτική των διοδίων».

Δύο ώρες πριν την συγκέντρωση αντιπροσωπεία που θα αποτελείται από τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους εκπροσώπους των φορέων αλλά και πολίτες, θα βρεθούν στα διόδια της Αγίας Τριάδας ανοίγοντας συμβολικά τις μπάρες και επιτρέποντας στους διερχόμενους οδηγούς την ελεύθερη διάβαση, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για το σκοπό της κινητοποίησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *