Θερμοπύλεια 2014

20141001

Συνέντευξη τύπου για τις εορταστικές εκδηλώσεις Θερμοπύλεια 2014 έδωσαν σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Πρόνοιας Βίβιαν Αργύρη, η διευθύντρια της ΙΔ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και της 24ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Μαρίας- Φωτεινής Παπακωνσταντίνου και του προέδρου του ΕΒΕ Φθιώτιδας Αλέξανδρου Διαμαντάρα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, αρχικά, ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους στην διοργάνωση τον πρώην υπουργό και πρόεδρο του Συλλόγου «Θερμοπύλεια» Αθανάσιο Γιαννόπουλο, τον πρόεδρο του συλλόγου «Λαμιακή Πολιτεία» Δημήτρη Κολτσίδα, τον πρόεδρο του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Αποστόλη Καραναστάση και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πορτοκαλί- Σύγχρονη Πόλη» Γιώργο Σαγιά.

Ο κ. Σταυρογιάννης στις δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης επισήμανε πως: «Για μας τα Θερμοπύλεια και ότι συμβολίζουν, αποτελούν σημείο αναφοράς για το Δήμο» ενώ δεσμεύτηκε ότι η επόμενη διοργάνωση των Θερμοπυλείων θα λαμβάνει χώρα σε όλο το διευρυμένο Δήμο Λαμιέων και τα δημοτικά διαμερίσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *