Αύγουστος 2016 στο Σκαμνό

Ζέστη πολύ και η παρέα μας ξεκίνησε για το Παρκάκι στην Παύλιανη, με την ελπίδα για μια δροσερή μέρα δίπλα στο ποτάμι, μέσα στο πυκνό δάσος. Οι ελπίδες μας δεν πήγαν χαμένες, πράγματι από την αρχή της διαδρομής μέχρι το πλάτωμα η διαφορά της θερμοκρασίας ήταν αισθητή. Η μαγευτική αυτή διαδρομή παραμένει γι α όλους μας εντυπωσιακή όσες φορές και να την δούμε.

Παρατηρούμε κάθε φορά και νέες προσθήκες/παρεμβάσεις, από τους ανθρώπους που φροντίζουν το Παρκάκι, στην Παύλιανη.

lunch.for.all.1

Και αφού απλώσαμε τα τραπεζομάντηλα και στρώσαμε τα τραπέζια .. αναπληρώσαμε λίγες από τις θερμίδες που χάσαμε στο δρόμο .. πλούσια τα ελέη από τις καλές φίλες μαγείρισσες, κεφτεδάκια, πίτσα, λουκανικοπιτάκια, ψητό κοτόπουλο, κολοκυθοκεφτέδες, κολοκυθολούλουδα γεμιστά, φάβα και αγγουράκια για την όρεξη ήταν κάποια από τα εδέσματα που συνόδεψαν το ουζάκι μας και τη μπύρα !!

dokos.gia.andres.1

 

sti.doko.aspr.family

 

tasoula.se.nirvana

Περπάτημα, κολύμπι στα κρύα νερά, Jacuzzi, τραμπολίνο, δενδρόσπιτα , αιώρες .. μας κράτησαν παρέα μέχρι το απόγευμα, που επιστρέψαμε για να ετοιμαστούμε για το βραδινό σουβλάκι-πάρτυ των παιδιών στην πλατεία.

Ιδιαίτερη κινητικότητα, από νωρίς, γύρω από τον «Γιατρό της Πείνας», (λες και δεν είχαμε φάει τόσο πολύ το μεσημέρι.. ), με τα παιδιά μας να κάθονται στη σειρά για να εξασφαλίσουν το ποθητό σουβλάκι!!
Προς μεγάλη μας έκπληξη, η βραδιά εξελίχθηκε με χορό στην πλατεία, με παραδοσιακά τραγούδια !! και πρωτοστατούντων του Ιάσονα, και του Γιώργου τα παιδιά χόρεψαν και μας διασκέδασαν μέχρι αργά.

Κάθε βράδυ οι συγχωριανοί και οι φίλοι τους μαζεύονται στην πλατεία και στους περιβάλλοντες χώρους και περνούν ευχάριστα την ώρα τους, μεταξύ σουβλακιού, μπύρας και συζήτησης !

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει για κάποιους από εμάς .. εν τω μεταξύ, σας στέλνουμε τους «συλλογικούς» μας χαιρετισμούς, και προσδοκούμε σε περισσότερες καλοκαιρινές δραστηριότητες!

Χρυσούλα Γκίκα-Ασπρουλάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *