Παιδιά! Πάμε άσπρο πάτο!

FtS109

Γιώργου Πούλιου

Οι Σπαρτιάτες, μετά τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας (480 π.Χ.) και πριν τη μάχη των Πλαταιών (479 π.Χ.) φοβούμενοι μήπως οι Αθηναίοι μηδίσουν, έστειλαν πρεσβεία στην Αθήνα προκειμένου να τους παροτρύνουν να αντισταθούν, κατά του Μαρδονίου.

Οι Αθηναίοι απαντήσανε, ότι θα πολεμήσουν τους Πέρσες με τα πιο κάτω λόγια:

Το Ελληνικόν εστί, όμαιμό ντε και ομόγλωσσον και Θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ηθεά τε ομότροπα (Ηρόδοτος Θ-144) [=Όλοι οι Έλληνες έχουμε το ίδιο αίμα, την ίδια θρησκεία, την ίδια γλώσσα, τα ίδια έθιμα].

Η σημερινή Κυβέρνηση, δια στόματος του Υπουργού των Εσωτερικών, έρχεται σε πείσμα της Ιστορίας, μαζί με τους υπόλοιπους …. να διαλύσει εθνολογικά την Ελλάδα, κάνοντας «Έλληνα» τον κάθε τριτοκοσμικό μετανάστη, που βρέθηκε παρανόμως στην Πατρίδα μας.

-Πώς θα γίνει αυτομάτως Έλληνας αυτός που μπήκε στην Ελλάδα πριν πέντε χρόνια από το Αφγανιστάν κλπ;

-Τι μαϊμούδες θα είναι όλοι αυτοί;

-Πώς όλοι αυτοί θα αποφασίσουν για τη μοίρα και το μέλλον του Ελληνισμού και της Ελλάδος;

Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία εθνολογική, ιστορική, θρησκευτική και πολιτιστική συνάφεια με εμάς.

Στην αρχαιότητα οι πολιτικοί για να γλιτώσουν, καταφεύγανε στην πρωτεύουσα της Περσίας. Στην νεότερη Ελλάδα οι πολιτικοί μας για να γλιτώσουν καταφεύγανε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Εγώ βέβαια δεν θα ζω, να δω σε ποια πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής θα καταφύγουν οι σύγχρονοι πολιτικοί μας, για να γλιτώσουν το κεφάλι τους. Ο τίτλος του «Εφιάλτη» θα τους συνοδεύει εσαεί.

Δυστυχώς ως άλλοι «Γουναραίοι» και οι σημερινοί κυβερνώντες τον εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό. Το Γουδί (ή) πάντα υπάρχει.

Καλλιθέα, 06.02.2010

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *