FtS105 – Ειδήσεις, σχόλια, απόψεις

Επιμέλεια: Σταματία Ευστράτογλου

Ο γάμος του Θωμά

Στις 05.09.2009, ο Θωμάς Ακρίβος, ο γιος της Στέλλας Ντάου και του Θανάση Ακρίβου, εγγονός του αείμνηστου Χαράλαμπου Ντάου, νυμφεύεται την Ανθή, την εκλεκτή της καρδιάς του. Το μυστήριο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού στο Λόφο Σκουζέ στην Αθήνα. Ευχόμαστε από τώρα κάθε ευτυχία στο νέο ζευγάρι, με πολλούς απογόνους.

Το εγγόνι του Μεταξά και της Ερασμίας

Οφείλουμε να διορθώσουμε λάθος μας στο προηγούμενο φύλλο όπου εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι το εγγονάκι τους (01.04.2009) είναι κοριτσάκι, ενώ πρόκειται για αγοράκι το οποίο μάλιστα επίκειται να βαπτισθεί στις 20.09.2009. Να τους ζήσει και να’ ναι καλοφώτιστο.

Ο γιος του Αντιπροέδρου

Ο συγχωριανός Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, Μιχάλης Αστρακάς θα βαφτίσει το γιο του στις 13.09.2009 στην Ιερά Μονή Δαμάστας δίνοντάς του το όνομα του παππού του, Γεώργιος.Στους ευτυχείς γονείς, γιαγιάδες και παππούδες εκφράζουμε τις ευχές μας να’ ναι καλοφώτιστο.

Κώστας Αθ. Ζαλαώρας

Στις 05.08.2009 απεβίωσε ο Κώστας Ζαλαώρας, το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας και μέλος της επιτροπής των ελεγκτών. Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, τον περυσινό Αύγουστο και μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, χωρίς εμφανή σημάδια ανάνηψης, ο φίλος Κώστας κατέληξε στο μοιραίο. Στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου και η περιοχή της μόνιμης κατοικίας του, έγινε στις 06.08.2009 η κηδεία του. Το μνημόσυνο των 40, όπως μάθαμε από την οικογένεια, θα γίνει ομοίως στην Νέα Σμύρνη στις 13.09.2009.

Στο γιο του Θανάση, την αγαπητή σύζυγό του Μαρία και στην μητέρα του Αθανασία, καθώς και στον αδερφό του Γιάννη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Βιολέττα Ευστ. Τζουβάρα

Τον περασμένο μήνα απεβίωσε η καλή συγχωριανή μας Βιολέττα Ευστ. Τζιβάρα που τα τελευταία χρόνια, σε προχωρημένη ηλικία, έζησε κοντά στα παιδιά της Παρασκευά και Θανάση στη Λαμία. Η κηδεία της έγινε στο Σκαμνό.

 

Μοιραίος πνιγμός

Στις 14.08.2009 πνίγηκε στη θάλασσα του Φαλήρου η πρωτότοκη κόρη (52) της Ευθυμίας Αστρακά – Τζιμούρτου και του Ζήση Τζιμούρτου. Κηδεύτηκε στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης..
Το Bordeaux ήρθε δίπλα μας!

Οίνος

ambelonas

Με πολύ μεράκι ο φίλος του Σκαμνού και του συλλόγου μας Στάθης Αγγελόπουλος και η σύζυγός του ιατρός Πόπη, από το Παλαιοχώρι δημιούργησαν έναν υπέροχο, πρότυπο θα λέγαμε, αμπελώνα κάτω από τις αυστηρές οδηγίες ιταλών ειδικών καλλιεργώντας την ποικιλία Καμπερνέ. Το αποτέλεσμα από την πρώτη σοδειά του που λίγοι τυχεροί ίσως προλάβουν να δοκιμάσουν, είναι εξαίσιο. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε κι εφέτος να έχουν μία καλή σοδειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *