Δρόσω Τσίτσα – Αποστολοπούλου

FtS88

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2006 μας άφησε η Δρόσω (82) και γέμισε με λύπη όλο το Σκαμνό. Μία από τις πολλές Μπραλιώτισσες νύφες στο Σκαμνό, η Δρόσω υπήρξε μία συνετή γυναίκα και κέρδισε την εκτίμηση από όλη την μικρή μας κοινωνία, τιμώντας επάξια και την οικογένεια Τσίτσα, μία κατ’ εξοχήν ευυπόληπτη οικογένεια του Μπράλλου από τον οποία κατάγεται.

Τα τελευταία χρόνια η Δρόσω αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τα πόδια της και δύσκολα μπορούσε να περπατήσει. Τούτο, επειδή ήταν μία δραστήρια και πολύ ζωντανή γυναίκα, την επιβάρυνε και την στενοχωρούσε. Δεν ήταν μόνον οι ασχολίες στο σπίτι, αλλά δεν παρέλειπε και να φροντίζει τα φυτά, τα άνθη στα παρτέρια του κεντρικού δρόμου του χωριού, που κατασκεύασε ο Σύλλογος.

Η Δρόσω, όπως και ο μακαρίτης ο Βασίλης (Αποστολόπουλος του Χρήστου) ο συζυγός της, -δεν απουσίασε και ο γιος τους ο Χρήστος, πετυχημένος επιχειρηματίας στην Αθήνα, με γενναίες κατά καιρούς χειρονομίες υπέρ του Συλλόγου- είχαν δείξει μεγάλη εκτίμηση και στήριξη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκαμνού και το κοινωφελές του έργο.

Στην οικογένεια της Δρόσως εκφράζουμε τα συλλυπητήρια του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του επιτελείου της ΦτΣ και όλων των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμνού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *