Καλλονές στο Σκαμνό

FtS72

Αδικήθηκαν τα καλλιστεία μιας και οι δύο πανέμορφες νύφες του Γιώργου και της Αννούλας Μιχ. Αστρακά, προτίμησαν άλλους δρόμους για τη ζωή τους. Τυχερός ο Σκαμνός και τα εξαιρετικά παιδιά, νέοι επιστήμονες επαγγελματίες, ο Δικηγόρος Μιχάλης Αστρακάς και ο μικρότερος αδελφός του, ο Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Στέλιος Αστρακάς, που και οι δύο προχώρησαν σε αρραβώνα με τις δύο καλλονές που η ομορφιά τους συναγωνίζεται την άριστη προσωπικότητά τους, σπάνιο θα λέγαμε στοιχείο για νέες κοπέλλες της εποχής μας.

Αδαμαντία Δολοπούλου, είναι το όνομα της αρραβωνιαστικιάς του Μιχάλη που έλκει την καταγωγή της από τα Τρίκκαλα και είναι επίσης Δικηγόρος στο στάδιο της άσκησης με σπουδές, όπως και ο Μιχάλης, στη Νομική επιστήμη του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κλάδος της παιδείας κέρδισε την Λίτσα (Ευαγγελία Καψάλα) την μνηστή του Στέλιου που κατάγεται από τη Λαμία και αναδείχθηκε παιδαγωγός με καλές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η Λίτσα ήδη υπηρετεί στα Οινόφυτα.

Συγχαίρουμε από καρδιάς αυτά τα υπέροχα παιδιά που δίκαια απολαμβάνουν της μεγάλης εκτίμησης και αγάπης της Σκαμνιώτικης κοινωνίας και τους ευχόμαστε κάθε καλό στη ζωή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *