FtS69 – Νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Εντυπωσιακή ήταν η νίκη του συνδυασμού του κ. Παναγιώτη Σπαθούλα στις πρόσφατες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης για το Δήμο Γοργοποτάμου μιας και το ποσοστό ψήφων που έλαβε, υπερέβη το 64%.

Με αίσθηση αυξημένης ευθύνης ο Δήμαρχος που εισέρχεται με ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή και αισιοδοξία στη δεύτερη 4ετή θητεία του στον νεοσύστατο Καποδιστριακό μας Δήμο που αριθμεί 14 οικισμούς, ορκίσθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2002 μαζί με όλους τους νεοεκλεγέντες Συμβούλους του Δήμου και των Δημοτικών Διαμερισμάτων. Νεόδμητο κτίριο, όμορφοι χώροι, τηλεοπτικά δίκτυα, συμμετοχή του Δημάρχου Λαμίας κ. Κοτρωνιά, του Δημάρχου Μώλου και άλλων παραγόντων και δημοτών, έδωσαν χρώμα στην εκδήλωση που συμπληρώθηκε από μπουφέ, ποτά και φιλικές συζητήσεις μεταξύ των συνδημοτών μας. Παρόντες εκπρόσωποι του Σκαμνού κκ Κ. Γέμελος, Δ. Ευστράτογλου, κα Μ. Αποστολοπούλου και ο υπογραφόμενος που συνεχάρησαν το Δήμαρχο και τους συμβούλους.

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε από το Δήμαρχο ότι προωθεί αυτονόμηση του Σκαμνού έναντι της Οίτης και έτσι εφ εξής θα λογίζεται αυτόνομος οικισμός – δημοτικό διαμέρισμα με τη δυνατότητα στις επόμενες εκλογές να αναδείξει το δικό του τοπικό συμβούλιο. Η εξέλιξη αυτή, σημαίνει αυτομάτως, ότι επί τέλους θα υπάρξει ξεχωριστή χρηματοδότηση και πλάνο για το Σκαμνό. Είμαστε σίγουροι ότι μεγάλος αριθμός Σκαμνιωτών με πολύ αγάπη και προσφορά στο χωριό θα μεταφέρει την ψήφο του στο χωριό, όπως ήδη αρκετοί το έπραξαν και ανέδειξαν ήδη στις πρόσφατες εκλογές δύο τοπικούς συμβούλους, τον κ. Πολύκαρπο Αστρακά (63 ψήφους) και τον κ. Ευθύμιο Νικ. Τζιβάρα (13 ψήφους). Ελπίζουμε και προσβλέπουμε στην ουσιαστική αυτή συνδρομή των συγχωριανών, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η παρουσία και ο ρόλος του χωριού μας στο Δήμο Γοργοποτάμου.

Η κα Βίκυ Παρκιώτη, στέλεχος του Δήμου, είχε την καλοσύνη να μας δώσει τον κατάλογο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που με επί κεφαλής τον κ. Παναγιώτη Σπαθούλα, συμπληρώνεται από τους κ.κ. Δημήτρη Μητσόπουλο (Μοσχοχώρι), Ιωάννη Σγάγια (Κουμαρίτσι), Παντελή Πολύζο (Ηράκλεια), Γεώργιο Παπαμίχο (Γοργοπόταμο), Ευάγγελο Πολύζο (Ηράκλεια), κα Αικατερίνη Παπαποσόλου (Μοσχοχώρι), Μιχαήλ Γρούσπα (Οίτη), Οδυσσέα Κοτσιμπό (Οίτη), Νικόλαο Παπαγεωργίου (Βαρδάτες), Κωνσταντίνο Σπαθούλα (Δαμάστα), Ηλία Γιαννακάκο (Ηράκλεια), Δημήτρη Πανόπουλο (Μοσχοχώρι), Κωνσταντίνο Κατσούλη (Ν. Κρίκελλο), Βασίλειο Μακρή (Γοργοπόταμο), Αθανάσιο Καρακάντζα (Μοσχοχώρι), Νικόλαο Συγγούνη (Μοσχοχώρι), Παναγιώτη Ριζάκο (Μοσχοχώρι), Κωνσταντίνο Αλαφοδήμο (Ν. Κρίκελλο), Ιωάννη Αργυρόπουλο (Μοσχοχώρι), Νικόλαο Παναγιώτου (Δυό Βουνά), Γεώργιο Φούρλα (Δέλφινο), Αθανάσιο Δρόσο (Κουμαρίτσι) και Αθανάσιο Παπαϊωάννου (Ελευθεροχώρι).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *