Σταύρος Κορέλης

ΦτΣ64

Χάσαμε το Σταύρο Κορέλη (67)

Από την καλή μας φίλη και τακτική συνεργάτρια της ΦτΣ σε κοινωνικά θέματα κα Ασημίνα Ζαλαώρα – Κοτρώνη, πληροφορούμαστε με οδύνη ότι μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα στις 21.10.2001 και νοσηλεία στη συνέχεια, έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Σταύρος Κορέλης, που χτυπήθηκε από ένα δίκυκλο, εντελώς τυχαία στο δρόμο.

Ο Σταύρος Κορέλης, για όσους δεν το γνωρίζουν, ήταν ο σύζυγος της Αικατερίνης Λ. Τζιβάρα με την οποία έκαναν μία πολύ καλή οικογένεια και ευτύχησαν από την κόρη τους να καμαρώσουν και εγγονάκι. Οι επισκέψεις της οικογένειας ήταν σπάνιες στο Σκαμνό, αλλά η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για το χωριό είναι δεδομένη, όπως πληροφορούμαστε από την Ασημίνα που σχετίζεται στενά με την οικογένεια.

Ο Σταύρος υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνετός οικογενειάρχης, γεννήθηκε το 1933, υπηρέτησε στην Αστυνομία Πόλεων και βγήκε ήδη στη σύνταξη εδώ και χρόνια. Η κηδεία του έγινε από το Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Στην αγαπημένη μας Αικατερίνη και στην ευρύτερη οικογένεια του Σταύρου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το άδικο χτύπημα της μοίρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *