FtS58 – Αλληλογραφία

Ευχές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκαμνιωτών και το επιτελείο της ΦτΣ με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους 2001 σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους του Συλλόγου μας για καλή προσωπική και οικογενειακοί υγεία και ευτυχία συνδέοντάς τες με ευχαριστίες για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του πολιτιστικού μας Συλλόγου στο έτος που πέρασε και την πολυποίκιλη υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας.

Τις δικές τους ευχές από το Augsburg της Γερμανίας μας στέλνει η οικογένεια του Γιάννη Λιόλιου – Κοτρώνη «καθώς επίσης και σε όλους τους απανταχού Σκαμνιώτες». Τους ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε τις ευχές μας στην εξαιρετική αυτή οικογένεια, απογόνων Μήτρου Ζαλαώρα, ευεργέτη του Σκαμνού.

Γραβιά, Επισημάνσεις

Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε την περιοδική ενημερωτική έκδοση του Συνδυασμού «Όλοι μαζί» Δήμου Γραβιάς με τον τίτλο Επισημάνσεις που εκδίδεται υπό τη διεύθυνση του κ. Κώστα Ρούλια (Οινοχώρι 330 57 Γραβιά). Η Γραβιά είναι ένας σχετικά μεγάλος Δήμος αφού εκτός από την ομώνυμη κωμόπολη και τα Καστέλλια, στη δύναμή του υπάγεται ένα πλήθος γειτονικών οικισμών που φτάνει μέχρι την Βάργιανη, την Καλοσκοπή, το Οινοχώρι κλπ. Μέσα από τις στήλες της τοπικής εφημερίδας προάγεται ο προβληματισμός και οι διαφορετικές θέσεις και απόψεις προς την ηγεσία του Δήμου. Εμείς δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε στις λεπτομέρειες την ύλη του εντύπου, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρούμε γόνιμη κάθε προσπάθεια συγκροτημένης άρθρωσης και εκφοράς λόγου για τα κοινά μας ζητήματα, όπως αυτά της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ευχαριστούμε τους καλούς μας φίλους για την φιλοφρόνησή τους με το μας στέλνουν την εφημερίδα τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους υπέρ μιας ακόμη καλύτερης τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *