Σκαμνός κατά Καλοσκοπής στο …μπάσκετ!

FtS56

Αποτελεί παράδοση εδώ και πολλά τώρα χρόνια η σκληρή αναμέτρηση των ομάδων μπάσκετ του Σκαμνού με την αντίστοιχη του όμορφου χωριού της Γκιώνας.

Η αθλητική συνάντηση έγινε λίγες μέρες μετά το 15Αύγουστο στο γήπεδο της Καλοσκοπής, ενώ πλήθος Σκαμνιώτες με δεκάδες αυτοκίνητα συνόδεψαν την αγαπημένη τους ομάδα και την αθλητική αποστολή για να την εμψυχώσουν και της συμπαρασταθούν. Η σύγκρουση ήταν σκληρή πλην όμως φαίνεται ότο ο παράγων «έδρα», αλλά και κυρίως η απουσία του μεγάλου Σκαμνιώτη Προπονητή Δημήτρη Πολυζωϊδη, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο από την υπηρεσία του, αλλά και η απουσία μερικών κορυφαίων παικτών, όπως για παράδειγμα του Σπύρου Βουτσινά, που μετά τις πρόσφατες εκλογές του Σκαμνιώτικου Συλλόγου ανέλαβε ως ειδικό πρόσθετο καθήκον τα αθλητικά, στο πλευρό του Δημήτρη Πολυζωϊδη, ήταν οι αιτίες που έκαναν την ισχυρή ομάδα μας να λυγίσει και να παραχωρήσει, ύστερα από μία πρωτοφανή σε παλμό και δύναμη αναμέτρηση, τη νίκη στην ομάδα της Καλοσκοπής με σκορ 100-86.

Το αποτέλεσμα σε τίποτα δεν μειώνει την αξία της προσφοράς και της αγωνιστικότητας της ομάδας του Σκαμνού που εκ των πραγμάτων συγκροτήθηκε κάτω από τις οδηγίες των αναπληρωματικών προπονητών που έκαναν το καλύτερο δυνατό, των κκ Δημήτρη Τσεμπερλή και Σπύρου Ν. Τζιβάρα. Ένα μεγάλο μπράβο οφείλεται στους σκαμνιώτες αθλητές που παρά τις αντίξοες συνθήκες δεν το έβαλαν κάτω και αγωνίσθηκαν υποδειγματικά: Δημήτρης Ευθ. Τζιβάρας, Αναστάσιος Μαγνήσαλης, Μαργαρίτα Δοσούλα (που σε τίποτα δεν υστέρησε από τα αγόρια και άξια προορίζεται να αναλάβει την ηγεσία του γυναικείου αθλητικού τμήματος του χωριού), Βασίλης Δοσούλας, Νίκος Γ. Αποστολόπουλος, Λόης Σεϊνης, Νίκος Σπ.Τζιβάρας, Χαράλαμπος Ακρίβος, Χάρης Φετφατζής, Γιώργος Καλπουζάνης, Βαγγέλης Καλπουζάνης, Θανάσης Κ. Ζαλαώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *